2018年4月网络教育统考《大学英语B》考试模拟题2

【导读】 1.-- _________?--This is Mr Smith speaking now.2.- What's wrong with you, dear?3.- Congratulations! You won the first prize in today's speech contest.4.- It's rather cold in here. Do you mind if I clo

西安网络教育专升本网的咨询老师们常常会被同学们问到这些问题,2018年4月网络教育统考《大学英语B》考试模拟题2,为了不让同学们失望,总是不厌其烦的重复着一次又一次地回答着这些问题。为此,小编特地遍查资料,终于找到以下有关2018年4月网络教育统考《大学英语B》考试模拟题2的资料,希望能为同学们清楚地解答2018年4月网络教育统考《大学英语B》考试模拟题2。

一、交际英语

1.-- _________?

--This is Mr Smith speaking now.

A.Who are you

B.Who is that

C.Who are you calling

D.What do you want to say

答案:B

2.- What's wrong with you, dear?

-_________

A.I didn't go to school.

B.I have a terrible headache.

C.I took the kids shopping today.

D.It is a beautiful dress.

答案:B

3.- Congratulations! You won the first prize in today's speech contest.

- ________

A.Yes, I beat the others.

B.No, no, I didn't do it well.

C.Thank you.

D.It's a pleasure.

答案:C

4.- It's rather cold in here. Do you mind if I close the window?

- ________

A.Yes, please.

B.No, please.

C.Sure, please.

D.I don't like it.

答案:B

5.- Hello, I'm Harry Potter.

- Hello, my name is Charles Green, but ______.

A.call my Charles

B.call me at Charles

C.call me Charles

D.call Charles me

答案:C

二、阅读理解

People often say that the Englishman's home is his castle. They mean that the home is very important and personal. Most people in Britain live in houses rather than flats, and many people own their homes. This means that they can make them personal, and change them in any way they like. Most houses have a garden, even if it is a small one, and the garden is usually loved. The house and the garden are the private space of a person. In a crowded city a person knows that he or she has a private space which is only for himself or herself and for invited friends.

People usually like to mark their space. If you are on the beach you may have spread your towels around you; in the rain you may have put your coat or small bag on the seat beside you; in a library you may spread your books around you.

    Once I was traveling on a train to London. I was on a section for four people and there was a table between us. The man opposite to me had his briefcase on the table. There was no space on my side of the table at all. I was unhappy. I thought he thought that he owned the whole table. I had been reading a book about nonverbal (非语言的)communication so I took various papers out of my bag and put them on his case! When I did this he suddenly became angry and his eyes nearly popped out (突出)of his head. I had taken up his space! A few minutes later I took my papers off in order to read them. He immediately moved his case to his side of the table.

6.The home matters greatly to Englishmen.

A.T

B.F

答案:A

7.The British can own private space like the house and the garden.

A.T

B.F

答案:A

8.According to Paragraph 2, if you spread your books around you in a library, it means  you want to tell others the space belongs to you.

A.T

B.F

答案:A

9.The man opposite to the writer showed that he owned the whole table by reading a book.

A.T

B.F

答案:B

10.The writer tried to get back his space by moving the case off the table.

A.T

B.F

答案:B

A characteristic of American culture that has become almost a tradition is to respect the self-made man - the man who has risen to the top through his own efforts, usually beginning by working with his hands. While the leader in business or industry or the college professor occupies a higher social position and commands greater respect in the community than the common laborer or even the skilled factory worker, he may take pains to point out that his father started life in America as a farmer or laborer of some sort.

This attitude toward manual (体力的) labor is now still seen in many aspects of American life. One is invited to dinner at a home that is not only comfortably but even luxuriously (豪华地) furnished and in which there is every evidence of the fact that the family has been able to afford foreign travel, expensive hobbies, and college education for the children; yet the hostess probably will cook the dinner herself, will serve it herself and will wash dishes afterward; furthermore,  the dinner will not consist merely of something quickly and easily assembled from contents of various cans and a cake or a pie bought at the nearby bakery. On the contrary, the hostess usually takes pride in careful preparation of special dishes. A professional may talk about washing the car, digging in his flowerbeds, painting the house. His wife may even help with these things, just as he often helps her with the dishwashing. The son who is away at college may wait on table and wash dishes for his living, or during the summer he may work with a construction gang on a highway in order to pay for his education.

11.From Para. 1, we know that in America _________.

A.people tend to have a high opinion of the self-made man

B.people can always rise to the top through their won efforts

C.college professors win great respect from common workers

D.people feel painful to mention their fathers as labors

答案:A

12.According to the passage, the hostess cooks dinner herself mainly because _________.

A.servants in America are hard to get.

B.she takes pride in what she can do herself

C.she can hardly afford servants

D.it is easy to prepare a meal with canned food

答案:B

13.The underlined expression “wait on table” in Para. 2 means “_________”.

A.work in a furniture shop

B.keep accounts for a bar

C.wait to lay the table

D.serve customers in a restaurant

答案:D

14.The author’s attitude towards manual labor is _______.

A.positive

B.negative

C.humorous

D.critical

答案:A

15.Which of the following could be the best title of the passage?

A.A Respectable Self-made Family

B.American Attitude toward Manual Labor

C.Characteristics of American Culture

D.The Development of Manual Labor

答案:B

三、词汇与语法

16.He is seriously ill; there is ______hope for him.

A.a few

B.few

C.little

D.a little

答案:C

17.Many people watched the boys ______the mountain at that time.

A.climb

B.climbing

C.to climb

D.climbed

答案:B

18.He asked the waiter ________ the bill.

A.on

B.of

C.for

D.after

答案:C

19.He _______ lives in the house where he was born.

A.already

B.yet

C.still

D.ever

答案:C

20.There ________ a book and some magazines on the desk.

A.is

B.be

C.have

D.has

答案:A

四、完型填空

    July comes, with school examinations. But when these are finished, the school year ends. Boys and girls have nearly two months'holidays before them. They leave school by bus and train to go back home, to meet their fathers and mothers.

    The summer holidays are the best time of the year in England for ___21___ children. The weather is usually so good that they can spend most of their time playing in the garden, or playing in the forests and fields if they live in the ___22___. If they live in big towns, theycan usually go to parks to play.

    In England, not only can the rich people take their children to the seaside. If a factory worker or a bus driver, a street cleaner or a farmer ___23___ to take his wife and children there, he can usually does this like them.

    Why do people like so much at the seaside? It's the sea, the sand and the sun. Of course, there are a lot of new things to see, nice thing to eat and exciting things to do. And there are also the feeling of sand under one's feet, of sea water to one's skin, and the warm sun onone's back. Everybody can enjoy himself at the seaside.

    But when ___24___ comes, the summer holidays are over. Boys and girls ___25___ have a new school year. They will come back to their school again.

21.

A.countries

B.September

C.will

D.wants

E.most

答案:E

22.

A.countries

B.September

C.will

D.wants

E.most

答案:A

23.

A.countries

B.September

C.will

D.wants

E.most

答案:D

24.

A.countries

B.September

C.will

D.wants

E.most

答案:B

25.

A.countries

B.September

C.will

D.wants

E.most

答案:C

五、英译汉

26.You ought not to smoke so much.

答案:你不应该抽这么多的烟。

27.We used to live near a big park.

答案:我们曾经住在一个大公园附近。

28.Riding bicycles can save energy.

答案:骑自行车能够节约能源。

29.People all over the world are trying to help the people in the quake-stricken areas.

答案:全世界人民都在尽力帮助遭受地震地区的人民。

30.Most students feel satisfied with the progress they’ve made.

答案:大多数学生对自己所取得的进步感到满意。

31.I knocked on his door but nobody came to answer it.

答案:我敲了他的门,但没人来开门。

六、写作

32.写作

Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

1.你对压力的看法;

2.阐述你的理由。

Is Stress a Bad Thing?

 

答案:无

以上就是由西安网络教育专升本网老师悉心整理出的有关2018年4月网络教育统考《大学英语B》考试模拟题2的资料,希望能够对有志报考远程网络教育专升本或者已经报考远程网络教育专升本的同学们有一定的帮助!

远程网络教育专升本报名火热进行中,点击立即报考咨询>>

如转载本文请注明来源和网址:
http://www.craigleefineart.com/tongkao/2018n4ywljytkdxyyksmnt2.html

  • 声明:
  • (一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
  • (二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

推荐阅读

  1. 找学校

    网络教育报名学校

  2. 选专业

    网络教育报名专业

  3. 网上报名

    在线填写报名表

  4. 录取查询

    网络教育录取通知书查询

  5. 在线学习

    进入网络教育学习平台

  6. 证书样本

    网络教育毕业证书样本

最新文章

相关阅读

上一篇

prev

下一篇

next
国乐彩彩票官网